HP Inkspiration Awards 2016: Pobjednik u kategoriji Izdavaštva

Na petoj Dscoop EMEA konferenciji održanoj od 5. do 9. travnja 2016 u Tel Avivu proglašeni su dobitnici drugih godišnjih HP Inkspiration nagrada za zemlje članice iz Europe, Srednjeg Istoka i Afrike. Inkspiration Awards nastale se u suradnji HP-a i DSCOOP-a (kratica za Digital Solutions Cooperative, nezavisna zajednica koja okuplja tvrtke i stručnjake koji koriste HP Indigo tehnologiju diljem svijeta) s ciljem da se prepoznaju najkreativniji, najinspirativniji te najinovativniji radovi proizvedeno korištenjem HP digitalne tehnologije.

Više od 250 radova prijavljeno je od strane 100 tvrtki iz EMEA regije, nominirajući se za kroz paletu od osam kategorija (Samopromocija, Izravna pošta, Katalozi, brošure i letci, Izdavaštvo, Fotoknjige i foto aplikacije, Kartonski proizvodi, Fleksibilna ambalaža, Naljepnice i etikete) za titulu najboljeg. Pri odabiru drugih Inkspiration Awards pobjednika žiri je prvenstveno tražio one koji su proizveli radove koji istovremeno inspiriraju i pomiču granice “mogućeg” u današnjoj industriji digitalnog tiska,

Cerovski Print Boutique osvojio je nagradu za najbolji rad u rubrici Izdavaštva i to s doista prekrasnom knjigom “The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde” (Hyde izdanje) koju smo proizveli za Amaranthine Books. Nakon CROprint dodjela nagrada, ovo je drugo ovogodišnje priznanje za ovaj rad.

Pogledajte video:

Dscoop EMEA (5.-9. Travanj 2016, Tel Aviv, Israel) / HP Inkspiration Awards 2016 – proglašenje pobjednika

J&H

J&H 12

J&H 11

 

J&H 10

J&H 3

J&H 1