Digitalni offset

Čvrsto smo uvjereni da ozbiljan digitalni tisak nije prijetnja offsetnom tisku, nego dopuna. Sve učestalija potreba za brzom isporukom manjih naklada traži i razvoj tehnologije i drugačijeg pristupa u traženju pravog partnera za tisak. Ipak, nekoliko dvojbi još postoji…

NIJE TO OFFSETU NI DO KOLJENA

Ovo je bila apsolutna istina sve do pojave inovativne Indigo tehnologije i HP Indiga koji danas postavlja nove standarde u tisku. Zato s apsolutnom sigurnošću (i odgovornošću) tvrdimo da ne samo da je Indigo dosegnuo offsetne standarde, nego ih je i premašio. Indigo tisak je detaljniji, konkretnije prikazuje kolore, crno-bijele reprodukcije su puno čišće.

Niti jedan digitalni tisak ne može reproducirati PANTONE BOJE

Na svu sreću ni to nije istina… Svojim klijentima koji zahtijevaju otiske iz Pantone skale boja nudimo fleksibilnost od 6 boja i širimo skalu izvan CMYK procesa. Dodatkom orange i violet tonova dobivamo 97 % vjernu PANTONE boju koja zadovoljava sve želje i zahtjeve klijenata. HP indigo tehnologija koju koristimo jedina je Pantone licencirana tehnologija za digitalni tisak. Može se koristiti i kod narudžbi manjih naklada.

SVAKI DIGITALNI TISAK JE ISTI

Svaki digitalni tisak može u određenoj mjeri napraviti personalizaciju i tiskati male naklade. No, samo HP Indigo to može napraviti bez kompromisa, kvalitetom koja nadmašuje uobičajeni digitalni otisak, s mogućnošću potpune personalizacije: teksta, boje, slike, pozadine…

DIGITALNI TISAK ZAHTIJEVA POSEBNE, SKUPE PAPIRE

Ništa nije dalje od istine. Svakodnevno koristimo sve vrste papire koji se koriste i u offsetnom tisku.
Istina je totalno obrnuta – postoji mnogo materijala koje offset ne može otisnuti, ali HP Indigo može.

DIGITALNI TISAK JE SKUP

Opet ne, digitalni offset je povoljan zato što omogućuje tisak točno određenog broja primjeraka. Skladišta tvrtki diljem Hrvatske puna su knjiga i brošura otisnutih klasičnim ofestom u nakladi i do nekoliko stotina puta većoj od potrebne. Nadalje, personalizacija koju omogućuje HP Indigo omogućuje znatno veći povrat uloženih sredstava – npr. odaziv na personaliziranu kampanju koje su uz pomoć HP indiga odradile mnoge svjetske kompanije za svoje brendove pokazuju zavidne brojke.

Skip to content