Brand Nieuwe Conference: Identitet brenda

U Amsterdamu se od 20. do 21. lipnja 2016. održava Brand Nieuwe Conference, dvodnevni događaj vezan uz korporativni i identitet brenda, koji okuplja najaktivnije i najistaknutije predstavnike iz čitavog svijeta.

Konferencija je nastala u organizaciji dvojca Bryony Gomez-Palacio i Armin Vit, suosnivača američke dizajn tvrtke UnderConsidderation, poznate po lansiranju vlasitih projekata, inicijativa i sadržaja na temu dizajna, među kojima su i blog Brand New, čijeg je ova konferencija izravna ekstenzija.

UnderConsideration je osnovan 2007. godine, a s Cerovski Print Boutiqueom povezuje ih još jedan njihov projekt – FPO Awards (žirirano godišnje natjecanje za najbolje tiskarske proizvode), čijih smo vlasnik višestrukih nagrada. Ova ekipa print & dizajn entuzijasta na tržište uvijek iznosi najkreativnije i najinovativnije radove i/ili ideje, a održavanje prve europske inačice u Americi vrlo poznate i priznate Brand New konferencije (održava se sedmu godinu za redom u teksaškom Nashvilleu) podržali smo u ulozi sponzora za tisak.

Za sve koji ne mogu biti na Brand Nieuwe konferenciji u Amsterdamu 20. ili 21. lipnja 2016., osiguran je webcast prijenos uživo koji možete pratiti uz ove pristupne podatke:

http://underconsideration.com/
brandnieuweconference/webcast/

Username: conference

Password: brandnew

cerovski_BNC_katalog_10

cerovski_BNC_katalog_9

cerovski_BNC_katalog_8

cerovski_BNC_katalog_6

cerovski_BNC_katalog_7

cerovski_BNC_katalog_4

cerovski_BNC_katalog_3

cerovski_BNC_katalog_2