Cerovski Print Boutique tiskara godine

Cerovski Print Boutique proglašen je tiskarom godine u sklopu prvog regionalnog festivala tiska PRINT.Fest 2016 “Dani s Gospodinom Printom”, na kojem su dodjeljene nagrade CROprint i REGprint za najbolje tiskarske proizvode u Hrvatskoj o regiji.

U konkurenciji natječaja našli su se tiskarski proizvodi iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, natječući se za titulu najboljeg unutar 7 kategorija – Reprezentativni tiskarski proizvod, Tvrdi uvez, Meki uvez, Rokovnici, Tisak iz arka, Raznovrsni tiskarski proizvod, CROprint godine.

Čak sedam proizvoda iz produkcije Cerovski Print Boutiquea doguralo je do finala, noseći nominacije u pet različitih kategorija, a tri su rada proglašena najboljim u kategorijama Reprezentativni tiskarski proizvod, Tvrdi uvez i Rokovnici.

Reprezentativni tiskarski proizvod
Pobjednik:
Veladrion Knjiga doživljaja (Imago reklamna agencija)
Finalisti:
Monografija Zaklade Adris (Bruketa&Žinić OM)
Knjiga The strange case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde (Amaranthine Books)

Tiskarski proizvod – tvrdi uvez
Pobjednik:
Adris grupa: Godišnje izvješće 2014. (Bruketa&Žinić OM)
Finalist:
Adris grupa: Godišnje izvješće 2013. (Bruketa&Žinić OM)

Rokovnici
Pobjednik:
Cerovski rokovnici “Tvoj dizajn, zabavi se” (2014/15.) & “Fotografija je vječna” (2015/16.)

Raznovrsni tiskarski proizvodi
Finalist:
Pozivnica Erste Private Banking Wine Route (Erste&Steiermarkische Bank)

Za nagradu CROprint GODINE konkurirale su tiskare koje su u nominacijskom procesu uspjele prezentirati adekvatnu svestranost s aspekta širine asortimana, a Cerovski Print Boutique proglašen je najboljom tiskarom u Hrvatskoj i regiji!

Cerovski Print Boutique tim želi čestitati i svojim vjernim klijentima, naručiteljima nominiranih i pobjedničkih radova u kategorijama – agencijama Imago i Bruketa&Žinić OM, Amaranthine Books te Erste&Steiermarkische Bank. Hvala vam što iz godine u godinu svoje najzahtjevnije projekte s povjerenjem prepuštate u naše ruke. Vaša hrabra i kreativna rješenja uvijek su izazov koji priželjkujemo i s kojima se volimo hvatati u koštac.

Posebno smo sretni što su Cerovski personalizirani rokovnici prepoznati kao najoriginalniji i najkvalitetniji proizvod unutar kategorije, jer radi se o internom projektu koji je započeo kao naš mali znak pažnje prema poslovnim partnerima, a pretvorio se u proizvod koji su svi željeli imati – jer je jedinstven, osoban i drugačiji!

cerovski_amaranthine_books

cerovski_Adris_jaje

cerovski_knjiga_dozivljaja_2 (1)

cerovski_Adris_annual_2013_9

cerovski_rokovnik_05

Cerovski planner

cerovski_Adris_annual2014_01

cerovski_Erste_Wine_route_4