Naručite čestitke na vrijeme

Pred nama je vrijeme kada je potrebno zahvaliti se poslovnim partnerima na suradnji ostvarenoj tijekom godine ili im poželjeti sretne blagdane i uspješnu sljedeću godinu. Dopustite da Cerovski Print Boutique bude vaš saveznik u realizaciji što kreativnijeg načina oduševljenja poslovnih suradnika i prijatelja blagdanskim čestitkama ili pozivnicama za božićne tulume. U tu svrhu predstavljamo nekoliko novih i nekoliko tradicionalnih tehnika čijom primjenom je moguće zadovoljiti i najzahtjevnije kreativce.

MOZAIK
Zašto bi svaka čestitka ili pozivnica bila identična kada možete izabrati originalni dizajn iz kojeg ćemo mi kreirati desetke, stotine pa i tisuće različitih kombinacija iz osnovnog dizajna.

TISAK BIJELE BOJE
Bijela boja oduvijek je bila sinonim za luksuz i eleganciju. Želite li svoje blagdanske čestitke ili pozivnice izgledaju upravo tako, učinite to s jednom od mogućnosti tiska bijele boje. Bijela na tamnim i metaliziranim ekskluzivnim papirima ili kao podloga za tisak kolora na tamnim papirima izgleda jednostavno izvrsno.

FOLIOTISAK, SLIJEPI TISAK, ŠTANCANJE
S klasičnim tehnikama ne možete pogriješiti jer uvijek izgledaju besprijekorno! Foliotisak, slijepi tisak i štancanje svakako su aduti zbog kojih će vaše čestitke i pozivnice baš svatko primijetiti!

PERSONALIZACIJA
Pozivnica ili čestitka koja nosi ime primatelja ostavlja bitno veći efekt od nepersonaliziranog tiska. Zašto lijepiti naljepnice, kada to možete učiniti elegantnije. Adresiranje i izravna komunikacija napokon mogu izgledati dobro i u skladu s dizajnom. Neka svaka vaša čestitke ili pozivnica svoje ime i prezime primatelja.

MAGNETNE ČESTITKE I POZIVNICE
Kako bi vaše čestitke i pozivnice bile još originalnije otisnite ih na magnetni papir! Ovo je sasvim novi materijal u našoj ponudi, budite među prvima koji su se odvažili biti drugačiji. Tiskati možemo obostrano, a budite sigurni da vaše čestitke i pozivnice neće završiti u smeću već na vratima hladnjaka!.

Mozaik pozivnice

foliotisak (2)

amarie blindruck

IMG_9247

Mock up bijela

foliotisak unex

štancanje 2

Erste personalizirana pozivnica