Cerovski rokovnici 2018: Nova razina personalizacije. Tvoje personalizacije!

Uvijek je pravo vrijeme za naručiti rokovnik!
Ove, kao i svake godine, za Vas smo osmislili nešto novo, lijepo, korisno i trajno. Iz godine u godinu Cerovski Print Boutique predstavlja novi dizajn i novu razinu personalizacije. Ove 2018., naši personalizirani rokovnici dostupni su u novim veličinama! Modeli Pixter, rokovnik sa fotografijom na naslovnici, Boxter s personaliziranim tiskom na naslovnici, te Mirror koji je presvučen efektnom metaliziranom folijom, uz već uobičajeni format (159×227 mm) dostupni su sada i u S (107×147 mm) i L (207×282 mm) formatima.

Uvijek je pravo vrijeme za naručiti rokovnik! Zašto? Za babino brašno!

Stari vam je dosadio, poklonili su vam jako ružan rokovnik koji vam je neugodno držati i na kuhinjskom stolu?

Prošli ste zalili kavom? Očajni ste istrgnuli par listova pa sada izgleda polovično?

Davali ste na njemu broj nekome, dok ste flertovali na poslovnom sastanku? Zapisali ste stvari od kojih vam je sada neugodno?

Ili ste samo imali ružan rukopis? Želite početi ISPOČETKA? Naručite novi rokovnik. Svi razlozi su opravdani 🙂

Naš small format stane u svaki džep, medium format je optimalna veličina za vaše planove dok je large format za sve one koji traže više prostora u svom rokovniku.
Rokovnik kod nas možete naručiti u bilo koje doba godine, jer svakome treba njegov rokovnik, cijelu godinu.Nova godina je novi početak, Vaš početak. I vi ćete nam reći kada počinje.  Bez obzira da li ga želite nositi u džepu, poslovnoj torbi ili držati rastvorenog na stolu, pisati dnevne podsjetnike ili duže zapisnike sastanka, sigurno ćete naći ‘onog pravog’ s kojim postajete nerazdvojni.

Kliknite, poigrajte se sa novim veličinama, bojama, sadržajem, posvetama i svim ostalim malim i velikim stvarima koje čine Vaš rokovnik, poklon za najdraže ili nešto treće. Ili peto.
Čeka te na www.planner.printcerovski.com

rokovnici_cerovski